google-site-verification=wsvI7VFATWhxZXk_Ans1ixhEp08KISLlYlpnSzgQSvI
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egytálételek

Édes-csípős babos egytálétel tofuval

Hozzávalók: 500 g fehér bab, 2 db chili paprika, 2 db piros paprika, 1 fokhagymagerezd, 2 db kisebb cukkini, kb. 250 ml zöldségleves, 100 g kékszőlő, 1 cs petrezselyem, 150 g tofu, kb. 1 ek olívaolaj, só, bors, kurkuma és fahéj. Elkészítés: A babot csepegtessük le, daraboljuk fel a chili paprikát és a fokhagymát, a paprikát és a cukkinit kockázzuk fel. Forrósítsunk fel 1 tk olívaolajat, adjuk hozzá a kockára vágott zöldségeket. Pároljuk át őket, öntsük le a leves levével, majd adjuk hozzá a babot és a fűszereket, s lefedve kb. 10 percig főzzük. Közben a maradék olívaolajat egy lábosban forrósítsuk fel, s pirítsuk át rajta a felkockázott tofut. Vágjuk félbe a szőlőszemeket, magozzuk ki majd a tofuval és a petrezselyemmel együtt adjuk az egytálételhez. Még egyszer forraljuk fel és fűszerezzük ízlésünk szerint. Egy adag 654,7 kcal (ebből 37,9 g fehérje; 11,1 g zsír; 99,6 g szénhidrát; 36,7 g élelmi rost

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.